Budgetmasturbatie Second Life of the Girl

Laten we beginnen met gezond verstand. Wat het idee om iets over te steken, geeft nu tijd om na te denken.

Zorg er eerst voor dat uw kunstmatige vriend niet wordt beschreven en u van binnenuit rijdt. Het bananenbeen is bijvoorbeeld duidelijk geschikt. Om dezelfde reden zijn glazen flessen niet geschikt voor parfums of een houten pan -handgreep – ze zijn mogelijk. Maar een betrouwbare plastic of rubberen knop met een pincta voor roll -Up – het meest (alleen in het nest is niet ingeschakeld!)).

Ten tweede, neem niets, van welke kleine onderdelen kunnen vallen en binnen blijven. Dit is dubbel belangrijk bij anale masturbatie. In het rectum, in tegenstelling tot de vagina, is er geen “impasse”. U wilt geen shampoo -hoed om uw arts uit u te halen?

Ten derde, hygiëne. Heet water en zeep – prima, maar voeg er een condoom aan toe. Dit is nog steeds een nieuwe partner die voor hem verantwoordelijk kan zijn?

Ten vierde, gebruik geen groenten! Eerlijk woord dat we weten dat dit de eerste in de geest is. Maar de komkommer van de koelkast is waarschijnlijk geen race aan het einde. Het condoom zal verschijnen en de handgrepen voor dergelijke apparaten zijn niet geleverd.

Ten vijfde, meet uw verlangens en mogelijkheden. Zelfs als het brede uiteinde van de honkbalknuppel vreselijk opgewonden is, is het beter om het te verliezen en te proberen niet te pushen.

Wat kan … Als?

Lepel

Eenvoudig en ongebruikelijk. Nee, je hoeft het niet onder te dompelen. Gebruik in plaats daarvan een bol. Om de indrukken te verbeteren, brengt u wat vet toe.

Kus

In het geval van zachte, delicate masturbatie, klemt u het kussen stijvepik.com tussen de heupen en beweegt u in het tempo dat geschikt is voor u. De charme van het kussen (behalve wie ze in elk huis zijn) is dat ze graag elke vorm aannemen. Maar je moet bewegen, dus alle hoop op fantasie.

Belangrijk: wrijving kan onaangenaam zijn. Beter als er iets is tussen je lichaam en het kussen – bijvoorbeeld ondergoed.

Elektronische tandenborstel

Er kan een object op zijn plaats zijn dat trilt (bijvoorbeeld een stimulator achteruit). Het belangrijkste is dat het niet erg agressief en de meest voorspelbare is. U moet er zeker van zijn dat uw gadget strikt werkt in de aangegeven modus. Als u een tandenborstel gebruikt, verwijdert u uw mondstuk. En dompel geen elektrische apparaten in water onder! (Cm. Een punt met gezond verstand).

Wasmachine

Stel je voor dat het dezelfde vibrator is, alleen een grote. Daarom is het de beste manier om het te gebruiken om op de rand, dwars benen en knijpen. Monotone vibrerende machine creëert een eigen bedrijf.

Voorzichtig: we raden ten zeerste aan iets op de rand van de machine te plaatsen, dus schuif niet. Niemand wil tijdens een orgasme op de vloer van de tegel vallen. Zorg ervoor dat de wasmachine sterker is en dat u er niet mee valt. Beoordeel het dekking van tevoren – het zal op het meest ongepaste moment niet breken? Als er twijfels bestaat, probeer dan niet te gaan zitten, maar om de rand te knuffelen – het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat je niet de zachte plaatsen op de hoek hebt geraakt.

Veel zielen presenteerden de eerste gelukkige momenten van een orgasme, dus zijn vermelding is waarschijnlijker nostalgie. Als de douchekop de mogelijkheid biedt om druk en de vorm van de stroom te veranderen, hoe beter. Het belangrijkste is: stuur een stroom water naar je clitoris of erboven, maar niet in de vagina! Dit kan infecties veroorzaken. En na het afwerken, ga naar het toilet om de bacteriën te wassen die binnenkomen.

Als het bekend is dat het geen thuisapparaat is in vergelijking met gevoelens en prestaties met een hoogwaardige seksueel speelgoed. Maar als er niets te doen is, behalve voor uw eigen verbeelding en een paar andere relevante goedkope dingen op internet, moet u zorgvuldig contact met hen opnemen en zorgvuldig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *